# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , , » MAJLIS PENGHARGAAN anggota kerja

MAJLIS PENGHARGAAN anggota kerja


PADA 11 Oktober 2013 yang lalu, telah diadakan satu majlis penghargaan bagi anggota kerja Bahagian ini yang akan berpindah dan menerima kelahiran bayi baru.  Bertempat di Kelab Sultan Sulaiman, Kampung Baru, Kuala Lumpur, majlis diadakan sebelum solat Jumaat untuk meraikan dua (2) orang anggota kerja iaitu Pengarah, En Ibrahim bin Haji Ismail yang akan bertukar ke Kraftangan Malaysia Cawangan Negeri Sembilan dan En Shazwan bin Abdul Rahim akan bertukar ke Kraftangan Malaysia Cawangan Sabah.
Majlis penghargaan ini juga bagi meraikan anggota kerja yang baru menerima kelahiran cahaya mata baru En Shazwan bin Rahim pada 19 Julai 2013 yang lalu, bayi beliau diberi nama Muhammad Hadif Safwan bin Shazwan.
Majlis ini diadakan awal bagi memberi laluan kedua-dua anggota kerja tersebut yang akan berangkat ke Hanoi bagi mewakili Kraftangan Malaysia dalam aktiviti anjuran Jabatan Perdana Menteri (ICU, JPN) dan Kementerian Perdagangan Antarabangsa Dan Industri (MITI) pada hujung bulan Oktober.

Kami di Bahagian Usahawan mengucapkan jutaan terima kasih atas khidmat yang diberikan sepanjang mereka berdua berkerja di Bahagian ini terutama Pengarah yang banyak memberi tunjuk ajar dalam melaksanakan tugasan yang dipertanggungjawabkan.  Semoga mereka akan lebih berjaya dalam tugasan harian di tempat baru nanti.


No comments:

Post a Comment