# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , » LAWATAN PENGARAH BAHAGIAN ke negeri Johor

LAWATAN PENGARAH BAHAGIAN ke negeri Johor


Pada 11 - 12 April 2013 yang lalu, Pengarah Bahagian, En Ibrahim Ismail dan Pegawai Unit Orientasi Pengeluaran, En Shazwan Abdul Rahim telah melakukan lawatan ke negeri Johor yang meliputi Kampung Johor Lama, Kota Tinggi dan Kampung Sungai Selangi, Kota Tinggi, Johor.  Lawatan tersebut juga disertai oleh Pengarah Cawangan Johor, En Nor Azmi Ismail dan pegawai cawangan iaitu Pn Zuraida Abd Manap, En Fahazanie Sandy Halim dan En Mohd Rosdi Ibrahim.

Lawatan tersebut adalah bertujuan untuk melihat potensi kampung tersebut dalam perusahaan kraf sebelum sebarang aktiviti pembangunan dilaksanakan.  Diakhir lawatan, beberapa aktiviti telah dicadangkan agar perusahaan mereka dapat dikembangkan ke arah yang lebih maju pada masa akan datang.

Sedikit gambar semasa aktiviti lawatan diadakan.


Kampung Sungai Selangi, Mawai, Kota Tinggi, Johor

Kampung Johor Lama, Kota Tinggi, Johor

No comments:

Post a Comment