# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , , » LAWATAN INSENTIF BANTUAN ke negeri 9 & melaka

LAWATAN INSENTIF BANTUAN ke negeri 9 & melaka

Peringkat kedua bagi lawatan tapak bagi permohonan insentif bantuan bengkel & mesin jentera telah diadalah bersama Pn Saadiah Mat Dahri dan Pn Azlin Abdul Aziz pada 28 & 29 Ogos 2012 yang lalu.  Kali ini, lawatan adalah meliputi Negeri Sembilan dan negeri Melaka.


 Lawatan tapak di Negeri Sembilan yang melibatkan usahawan Khadijah Yusuff Sang (DZ Rezki Enterprise), Safiah Ismail (Safirah Enterprise), Zainab Musa (Zainab Kraf) dan Hasnah Abdullah (Rawanis Enterprise).


Lawatan tapak di negeri Melaka telah melibatkan usahawan Abu Dzar Abdullah, Zolkifli Abas (Zol Kraf Enterprise), Md Sahar Hj Jiman (Kraf Hulubalang Melaka) dan Baser Ali (Miracle Step Enterprise).


Lawatan seterusnya yang dilakukan adalah meliputi negeri-negeri di Utara Semenanjung iaitu negeri Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis. pelapor / gambar : azlin

No comments:

Post a Comment