# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , , , » Koleksi Gambar HKK2012 #3

Koleksi Gambar HKK2012 #3

Kedai Kraf SDSI telah pon dibuka bersempena dengan sambutan Hari Kraf Kebangsaan 2012 yang lalu.  Kedai ini telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan dari pengunjung sama ada yang membuat lawatan secara berkumpulan atau yang datang sendiri ke kompleks Kraf Kuala Lumpur.

Pembukaan kedai ini telah mendapat kerjasama dari Bahagian Rekaan dalam susun atur dan dari Bahagian Pasaran dan Promosi dalam proses urusniaga.  Pelbagai produk boleh didapati di sini seperti kotak cenderamata kayu berukir, cermin muka, tikar mengkuang, bakul dobi, bakul berkelah, bakul majalah, beg laptop, pasu hiasan, lampu meja, tudung saji mengkuang, topeng ukiran kayu, barangan tekatan, kerongsang pewter, set barang kemas, parang, sumpit orang asli, wau hiasan dan kotak barang hantaran. Pandangan keseluruhan kedai.

 
 Susun atur ruang yang memberi keselesaaan kepada pengunjung semasa membeli belah.


Diantara koleksi produk yang dijual di Kedai Kraf SDSI.


Semoga pengoperasian kedai ini mendapat sokongan dari pelbagai pihak dan dapat mengembangkan lagi industri kraf keluaran usahawan Satu Daerah Satu Industri (SDSI) di negara ini.


Pelapor : masz
Gambar : azman/faris

No comments:

Post a Comment