# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , , » Tempat Ketiga Pertandingan Blog Terbaik 2011

Tempat Ketiga Pertandingan Blog Terbaik 2011

Blog Bahagian Usahawan telah dibangunkan pada 18 November 2009 atas usaha untuk berkongsi maklumat dan berita terkini berkaitan aktiviti yang dilaksanakan oleh Bahagian dan perkara-perkara yang berlaku di dalam keluarga Bahagian ini.

Pada hari ini, 01 Disember 2011, Kraftangan Malaysia telah menganugerahkan Tempat Ketiga kepada Bahagian ini dalam Pertandingan Blog Terbaik 2011 di peringkat Ibu Pejabat.  Terima kasih kepada anggota kerja yang sama-sama memberi maklumat dan berkongsi idea dalam  pembangunan Blog Bahagian Usahawan disamping tugas-tugas hakiki yang dilaksanakan.


 En. Ibrahim Ismail, Pengarah Bahagian Usahawan


Sijil Penghargaan yang diterima

Tahniah juga diucapkan kepada pemenang lain iaitu Peringkat Ibu Pejabat - Bahagian Pemuliharaan Kraf (Tempat Kedua), Bahagian Komunikasi Korporat (Tempat Pertama) dan Peringkat Cawangan - Kompleks Kraf Langkawi (Tempat Ketiga), PKKM Cawangan Selangor (Tempat Kedua), PKKM Cawangan Johor (Tempat Pertama).

Semoga dengan penganugerahan ini, akan meningkatkan lagi usaha kita dalam perkongsian ilmu dan maklumat melalui laman sesawang dan memberi manfaat kepada pengguna di luar.

1 comment: