# Selamat Datang Ke Blog Unit Pembangunan Usahawan Kraf # # Penulisan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata. Sebarang penggunaan maklumat dan penulisan dalam blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Sekian # # Terima Kasih Atas Kunjungan Anda #
Laman Utama » , , , , » Pemenang Pertandingan Mencari Perkataan Tersembunyi

Pemenang Pertandingan Mencari Perkataan Tersembunyi

Tahniah kepada dua anggota kerja Bahagian ini yang telah terpilih sebagai pemenang Pertandingan Mencari Perkataan Tersembunyi yang telah dianjurkan oleh Bahagian Pemuliharaan yang telah diadakan pada 1 hingga 7 Oktober 2011 yang lalu.

En. Fahazanie Sandy Halim bersama hadiah tempat Pertama yang telah dimenangi dalam pertandingan tersebut.
Pn Masnainiza Muhamad yang telah memenangi tempat Ketiga dalam pertandingan tersebut bersama hadiah yang telah dimenangi.


Tahniah juga kepada semua pemenang pertandingan dan pihak penganjur yang telah berjaya menyemarakkan pengetahuan anggota kerja Kraftangan Malaysia berkaitan kraf logam tradisional sempena Pameran Kraf Logam yang berlangsung di Muzium Kraf Kuala Lumpur.  Keputusan penuh pertandingan boleh dirujuk di Blog Rasmi Bahagian Pemuliharaan, Kraftangan Malaysia. Gambar penuh aktiviti penyampaian hadiah boleh lihat di SINI.

No comments:

Post a Comment